Medborgar…dialog?! Nu finns den till beskådan!

Idag nådde den ”hysch-hysch belagda” strukurella översynen medborgarnas ögon för första gången! LÄS HÄR och jag kan bara gissa vad folk tycker och tänker… Vi politiker har tydligen blivit tillsagda att ej föra en debatt under denna informationsvecka vilket låter underligt för mig i ett demokratiskt land men jag antar att man menar att alla ska få ta till sig informationen på dessa ”medborgardialoger” först och sedan skicka in sina synpunkter i slutet av enkäten. Sedan ska vi kanske eventuellt få yttra oss i nämnden i maj som politiker. Ja jag är skeptiskt till hur detta har rullats ut…men jag  förstår nu varför man har gjort så här…och det är INTE för att medborgarna egentligen ska få mer att säga till om utan något helt annat som jag kanske skriver mer om en annan dag….

Jag uppskattar iallfall att många Vänersborgare nu har vaknat till liv och börjat skriva insändare och annat i tidningen om hur de känner osv. Mer sådant!

Jag anser att Vänersborg är en landsbygdskommun till största del och då ska det även finnas skolor på landsbygden. Folk där betalar lika mycket skatt som de som bor i centrum!

Vi ses kanske i kväll på Birger Sjöberg gymnasiet aula, Idrottsgatan 3 kl 18.00?!

Om the_hevaymetal_Annalena

Jag är en tjej som försöker se det positiva i det mesta men ogillar orättvisor. Jag är gift och en stolt mamma till 3 underbara barn. Jag är vegetarian sedan sommaren 1997 och lyssnar på hårdrock så ofta jag kan. Jag är en aktiv föreningsmänniska och älskar möten med olika människor. Jag är scout sedan barnsben och aktiv ledare sedan tonåren. Scouting gör unga redo för livet! Jag är även fritidspolitiker för Centerpartiet och sitter i kommunfullmäktige samt barn och ungdomsämnden i Vänersborg. Jag är aktiv inom kyrkan som förtroendevald och kyrkvärd. Jag är ordförande i kyrkofullmäktige i Västra Tunhems pastorat och ledamot i AU, kyrkonämnd och kyrkoråd. Jag är aktiv i Djurens Rätt och var med och grundade Trollhättans Kattsluss. Jag älskar att umgås med mina vänner och släktingar även om det inte blir lika ofta som man önskar. Fika, kalasa och ha roligt är alltid trevligt! Att spela spel är roligt både som traditionella sällskapsspel, datorspel eller via mobilen. Utmana mig gärna i wordfeud :-)

Publicerat på februari 7, 2012, i lite om dagens händelser. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Lämna gärna en kommentar :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: