Hemma fredag och pepparkaksbak

Testar en blogg från mobilen också. Idag har vi bakat peparkaksdeg…och oj vad gott det är! Jag var tvungen att tejpa fast folien på burken sedan för att inte gå dit och nalla!!

20111217-010115.jpg
De större barnen for iväg på var sina övernattningar och jag och Eddie satte igång och diskade alla glas i huset 😉 Barn är kloka… Han sa så här: – Det är riktigt roligt att städa och diska när man verkligen har kommit igång mamma! Haha får nog försöka få igång oss lite oftare då! Sedan fyllde vi skåpet med glas igen men nu blev det en hel del över! Vill du köpa några glas av mig så passa på!

20111217-010857.jpg

20111217-010928.jpg
Som avslutning på dagen blev det King Kong lever! En romantisk fortsättning på King Kongs tragiska öde. Tänk att man kan bli berörd av vilka filmer som helst hur overkliga de än må vara…ja jag blir ju gråtfärdig av Disney så…

Om the_hevaymetal_Annalena

Jag är en tjej som försöker se det positiva i det mesta men ogillar orättvisor. Jag är gift och en stolt mamma till 3 underbara barn. Jag är vegetarian sedan sommaren 1997 och lyssnar på hårdrock så ofta jag kan. Jag är en aktiv föreningsmänniska och älskar möten med olika människor. Jag är scout sedan barnsben och aktiv ledare sedan tonåren. Scouting gör unga redo för livet! Jag är även fritidspolitiker för Centerpartiet och sitter i kommunfullmäktige samt barn och ungdomsämnden i Vänersborg. Jag är aktiv inom kyrkan som förtroendevald och kyrkvärd. Jag är ordförande i kyrkofullmäktige i Västra Tunhems pastorat och ledamot i AU, kyrkonämnd och kyrkoråd. Jag är aktiv i Djurens Rätt och var med och grundade Trollhättans Kattsluss. Jag älskar att umgås med mina vänner och släktingar även om det inte blir lika ofta som man önskar. Fika, kalasa och ha roligt är alltid trevligt! Att spela spel är roligt både som traditionella sällskapsspel, datorspel eller via mobilen. Utmana mig gärna i wordfeud :-)

Publicerat på december 17, 2011, i lite om dagens händelser. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Lämna gärna en kommentar :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: